Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Κυκλοφορεί νέο άλμπουμ του Μάικλ Τζάκσον με οχτώ ακυκλοφόρητα τραγούδια!

Είναι γεγονός, σε λίγους μήνες θα κυκλοφορήσει το νέο άλμπουμ του βασιλιά της ποπ στο οποίο θα περιλαμβάνονται οχτώ ακυκλοφόρητα τραγούδια.
Η ανακοίνωση έγινε από την δισκογραφική εταιρία Epic Records η οποία μαζί με το Estate of Michael Jackson θα κυκλοφορήσουν τον δίσκο XSCAPE. Ο δίσκος αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 13 Μαΐου.

Τα κομμάτια που περιλαμβάνονται επιλέχτηκαν μετά από έρευνα σε υλικό τεσσάρων δεκαετιών. Η τελική επιμέλεια των κομματιών έγινε από τον Διευθυντή της Epic Records L.A. Reid o οποίος είχε πρόσβαση σε όλα τα μουσικά ανέκδοτα αρχεία του τραγουδιστή και βασικός παραγωγός του άλμπουμ είναι ο ταλαντούχος Timbaland. Στην επίσημη ανακοίνωσή του ο Reid δήλωσε: «Ο Μάικλ άφησε πίσω του μουσικές εκτελέσεις για τις οποίες είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που μπορούμε να τις παρουσιάσουμε μέσα από το όραμα των μουσικών παραγωγών που είτε εργάστηκαν άμεσα ή εξέφρασαν την έντονη επιθυμία να συνεργαστούν. Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι που έχουμε την τιμή να παρουσιάσουμε αυτή τη μουσική στον κόσμο». Προφανώς και μετράμε τις μέρες ανάποδα μέχρι τις 13 Μαΐου, αν και είμαστε σίγουροι ότι θα κυκλοφορήσουν κι άλλα άλμπουμ με τόσο υλικό που έχει αφήσει πίσω του ο MJ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου